Bröllop är romantiska. Bröllop är spännande. Bröllop är fyllda av glädje och drömmar. Att planera ditt drömbröllop är både svårt och roligt och det är mycket att tänka på. Till syvende och sist handlar det dock om din egen vision om hur och var du vill gifta sig när det kommer till den Stora Dagen.

Oavsett hur bröllopet skall se ut finns det en hel del praktiska saker att tänka på. Hur vill du att dina inbjudningskort skall designas, vad ska du ha på dig och vem ska fotografera? Ska det vara ett stort eller litet bröllop och vilka ska du bjuda in? Ska det vara ett kyrkligt bröllop eller en snabbis hos borgmästaren? Musik?

Den perfekta platsen

Idag gifter sig många människor utomlands och bland de populäraste resmålen under senare år är de två grekiska öarna Skopelos och Skiathos, där filmen Mamma Mia spelades in. Här gifte sig bland annat Anna Skipper som ville ha ett härligt, grekiskt bröllop med allt vad det innebär. Att utbyta löften med det blåa Egeiska havet i bakgrunden är inte längre en avlägsen dröm, utan högst möjligt att åstadkomma. Skipper själv beskrev sin upplevelse som:

”ett fantastiskt, vackert, grekiskt bröllop”.

Beroende på brudparets personligheter och smak kan bröllop gå i ett visst tema. Det finns inga regler utan det kan vara allt från ett strålande och skimrande vinterbröllop med vita blommor och glitter, till ett goth bröllop i svart och rött. Det är din dag och för att den skall bli så glädjefylld och minnesvärd som möjligt så är det din röst som ska höras!