Att köpa presenter till någon som tycker om inredning kan vara svårt, eftersom smak är så personligt. Det kan med andra ord lätt bli fel. Här får du några tips på presenter som garanterat kommer att gå hem.

Först och främst bör du tänka på att undvika saker som sticker ut för mycket och istället satsa på inredningsdetaljer av klassiskt och stilrent snitt. Det passar oavsett stil på inredningen i övrigt och uppskattas av de allra flesta.

Sköna textilier för soffan

inredning soffa textilDe flesta tycker om att krypa upp i soffan och mysa under kyliga och mörka kvällar och då är en skön pläd en härlig present. Hos nolhagahem.se hittar du många fina varianter. Satsa på en neutral färg och undvik brokiga mönster. Komplettera gärna med en kudde i samma färgskala och ett doftljus så har du ett lyxigt gåvoset för sköna hemmakvällar.

Lyxigt bäddset

Ett set med sängkläder är uppskattat och kommer alltid till användning. En extra lyxig present blir det om du satsar på ett bäddset i linne. Förutom att det är trendigt så är linne det det bästa materialet du kan ha i sängen. Det är ett naturmaterial som är svalt mot kroppen och bättre för hälsan än syntetmaterial. Vet du vilken färgskala personen har i sovrummet så utgå från det när du väljer färg och utförande. Annars är det ett säkert kort att satsa på enfärgat och omönstrat, då passar det nästan oavsett hur sovrummet ser ut i övrigt.

Växter

Den gröna trenden är oerhört stark just nu, men även om växter som en del av inredningen är trendigt just nu så är det samtidigt tidlöst. En krukväxt kan hänga med i många år om den sköts rätt. En bra present med andra ord. Satsa gärna på en större växt som kan stå på golvet och verkligen bli en del av inredningen. Det kommer den inredningsintresserade att tycka om. Tips på stora växter är:

  • Fiolfikus
  • Guldpalm
  • Monstera

Alla dessa växter är mycket lättskötta, vilket kan vara uppskattat av den som får den. Köp gärna till en snygg flätad korg att ställa växten i.