När det är jul eller när du står inför sommarledigheten är det vanligt att ge bort gåvor till personalen. En gåva uppmärksammar vad de anställda gjort under året eller de senaste månaderna och motiverar dem att vara kvar. Gör en fin present och tänk även på hur du slår in den.

Alla älskar en gåva, speciellt om den är fint inslagen. Du behöver dock inte ta dig vatten över huvudet som arbetsgivare om du ska ge bort presenter till anställda. Är ni ett stort företag kan det dessutom ta för lång tid att tejpa och slå in vartenda paket. Gör såhär:  Slå in gåvorna i cellofanpåsar från Kuvert-Sverige.se, det är en enkel metod som ser snygg ut.

 

Vad mer kan finnas i?

Cellofan är ett transparent material och därför kan det vara extra snyggt om du lägger i lite annat smått och gott i påsen. Är din present färggrann? Lägg i lite torkade blommor eller godis i liknande färger, eller kanske konfetti. Det förhöjer gåvan inuti och får presenten att sticka ut lite extra.

 

Vira band runt omkring

När du har lagt in allt i en presentbox och dekorerat med godis eller konfetti eller vad du nu tycker ser fint ut, är det bara att välja presentband och vira in din gåva i. Ställ sedan presenten på dina anställdas kontorsbord, det ger en trevlig överraskning strax innan jul. Varför inte välja årets julklapp eller något behövligt till personalen? Under 2020 blev stormköket årets julklapp.

 

– Den representerar den tid vi lever i, säger HUI:s vd Jonas Arnberg i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.