Många upplever stress när det gäller att anordna fester. Det är mycket som ska fixas och köpas in. Beroende på hur många det är som deltar kan det vara ett stort projekt som tar både tid och energi. Det finns dock genvägar du kan ta för att skapa årets fest utan att stressa.

Något som många inte tänker på är att det går att hyra festsaker. Hos www.kikiriki.se kan du hyra allt från stolar och bord till mindre tillbehör som porslin och dekorationer för att förgylla festen. Just inhyrning av festprylar är något som passar oavsett om du ska anordna företagsfest, bröllop eller någon annan stor tillställning.

– Underskatta aldrig värdet av en riktigt jäkla kul företagsfest. Att fira tillsammans är ett fantastiskt sätt att stärka banden mellan människor i bolaget och att stärka kulturen säger Jacob de Geer till SvD.

Roliga dekorationer till festen

Vill du spexa till det lite extra kan du till exempel hyra en röd matta eller VIP-stolpar till företagsfesten. Efter festen kan det också vara skönt att slippa tänka på vad du ska göra med alla prylar. Återanvändning av möbler och prylar är också väldigt klimatvänligt vilket många strävar efter att vara idag.

Så här kan du undvika stress

Utöver de vanliga festprylarna kan det även vara bra att anordna någon sorts musikanläggning. Detta är något som inte alla har tillgång till. Genom att hyra elartiklar via www.kikiriki.se får du en mindre sak att tänka på. Mat och dryck är även något som många förväntar sig på tillställningar. Det går att beställa via cateringsfirmor men oftast behöver du hämta upp det själv. Då kan det vara extra skönt att ha allt annat fixat.