Både att få och att ge bort presenter är väldigt roligt. Det för som med sig en speciell känsla som man helt klart tycker bra om. Att få något som man önskat sig länge, eller att få ge bort något sådant till någon man tycker om är otroligt roligt! Men ska man ge bort något vill man också att det ska vara något bra, och inte vad som helst. Det är helt enkelt svårt! På hd.se kan man läsa om just detta:

Att få presenter på sin födelsedag gillar de flesta. Desto klurigare kan det vara att köpa till andra. Isabelle Angel i femman på Centrumskolan i Helsingborg fyller själv snart 11 år. Då önskar hon sig smycken, pyssel och kläder. När hon skulle köpa present till sin kompis sist blev det en fullträff.

– Min kompis älskar pyssel precis som jag, så det köpte jag. Isabelle och hennes klasskompisar Johan Nydahl, Hugo Sternerson och Sara Hammarlund tycker att 100 kronor är ett lagom pris för en kompispresent. (Läs resten av artikeln här).

När man var liten var det helt okej lätt att hitta på vad man skulle ge bort, men svårare är det när man har att göra med vuxna människor. Om man ska iväg på fest och inte vet vad man ska ge bort, klicka in på http://www.presenttips.se/! Presenttips.se är en sajt som har samlat massor av olika saker som i princip alla uppskattar. Perfekt, för oss som inte alltid har så bra fantasi när det kommer till presenter och gåvor av alla slag.