julklapparDe flesta tycker att det många gånger kan vara väldigt svårt at veta vad man ska köpa i julklapp till vuxna, speciellt de lite äldre generationerna. Så, vad ger man till pappa, mamma, mormor, morfar eller kanske din tokiga farbror? Här följer tips på bra julklappar, som inte är så dyra heller!

Julen är ju som väl känt barnens högtid, men ändå är det så att vuxna får julklappar också. Och ju längre in i vuxenlivet man kommer så förstår man hur dyrt det är med julklappar. Det är inte priset som definierar en bra julklapp, och det finns massor att köpa som är riktigt bra julklappar!

Julklappar till vuxna under 500-lappen

Är det någon av de vuxna nära och kära som är en riktig prylnörd? Då brukar det ofta vara extra svårt att köpa presenter eftersom smarta och bra prylar ofta kostar lite mer. I en artikel publicerad av Göteborgsposten nämns flera prylar perfekta att ge som julklapp, och alla kostar mindre än 500 kronor. Några tips är trådlösa högtalare med bluetooth, laddningdocka till mobiltelefon, en schysst ficklampa, en powerbank, korthållare eller datorfodral. Är det en riktig livsnjutare som ska få julklapp så kan det dessutom vara desto enklare. En cigarr som present, en fin flaska vin eller varför inte en egen hopplockad korg med lite gott av varje i kan faktiskt komma att bli mycket uppskattat som julklapp!

Begagnat kan vara ett alternativ

Alla som läst sig till vad årets julklapp är förstår att det inte är en billig historia, trots att det kan skilja en del i pris beroende på vart den köps, läs mer. Men är VR-glasögon inte ett bra alternativ för dig att ge bort i julklapp så är det fullt förståeligt. Om man tänker sig inredning och kläder så är de några av de julklappar som är hetast att få, och varför då inte försöka hitta något som är begagnat? Det är både bättre för miljön, billigare och chansen ökar till att hitta mer unika julklappar. Här kan du hitta riktigt schyssta begagnade julklappar:

  • Myrorna
  • Stadsmissionen
  • Blocket
  • Tradera
  • Loppisar
  • Köp, byt & sälj -grupper på Facebook