Att ge bort en väckarklocka är så mycket mer än att bara ge bort en present. En snygg väckarklocka i tidlös design är både inredning och en möjlighet till en god natts sömn. En analog väckarklocka stör inte insomningen på samma sätt som när du använder mobilen som väckarklocka. Paketera in väckarklockan på riktigt fint, så har du en användbar och uppskattad present att ge bort.

Ju mer digitaliserad världen blir, desto större längtan efter det analoga. Därför är en väckarklocka i snygg design en perfekt gåva, särskilt till personer med sömnsvårigheter. En av orsakerna till dålig sömn är just surfplattor och mobiler. Med en riktigt väckarklocka kan mobilen stanna utanför sovrummet. Förutom att en analog väckarklocka också ger sovrummet mer stil. Gå in på Båge och Söner och köp en väckarklocka i tidlös design till en vän eller som present till dig själv. Passa på att använda deras paketinslagning alldeles gratis.

Väldesignad väckarklocka

Det är så mycket roligare att både vakna upp och gå och lägga sig i ett fint sovrum inrett för sömn. Här kommer den analoga väckarklockan in. När du köper väckarklocka ska du satsa på en klocka som står sig genom trenderna, som har en tidlös design som blir en fin dekor på nattduksbordet. Men inte bara en dekor: även en god hjälp att både somna och vakna i tid. Idag är det många som får sin nattsömn förstörd av mobiltelefonen. Särskilt många unga sover dåligt på grund av skärmarna som håller dem vakna. Men även vuxna. När du ger bort väckarklockan hjälper du samtidigt din vän eller familjemedlem till bättre sömn. En väldigt fin gåva. Idag råder det faktiskt sömnbrist i vårt samhälle.

Paketera snyggt

En fin present ska naturligtvis paketeras in på ett snyggt sätt. Det lättaste är att du låter Båge och Söner slå in klockan när du beställer den. I annat fall köper du ett fint inslagspapper och band. Eftersom klockan är en present av ett litet finare slag passar det med enfärgat eller riktig papp för att ge rätt slags känsla. Om du inte är duktig på att slå in paket kan du köpa en passande presentpappåse som du lägger klockan i.