Att ha fest är naturligtvis alltid superkul, men själva städningen efteråt kanske inte är lika uppfriskande. Om du är ung och har föräldrafritt eller om du bara vill avstå från att städa upp efter alla besökare, så kan du boka feststädning där huset blir som pånyttfött efter ett vilt party. På så vis kan du tänka på det roliga och koppla av istället.

En temalagd fest som kräver många dekorationer, mat och inredningsdetaljer kan bli rena kalabaliken efter en fest där folk dansar och dricker hej vilt. Då är det tur att det finns företag som losningar.se som just erbjuder fantastiska lösningar på städproblemet som uppkommer efteråt. Inför en stor fest är det helt rätt att du som arrangör ska gå bananas och vältra alla deltagare i en massa festdekorationer och utstyrslar utan att hålla tillbaka. För vem vill tänka på städning när man planerar en fest?

ballonger och konfettiBoka en engångsstädning – går det?

Varför skulle det inte gå att boka en engångsstädning? De flesta städfirmor och dylika företag brukar erbjuda skräddarsydda tjänster så att vem som helst ska kunna ta del av deras utbud. Många väljer visserligen att städarna kommer hem till en på regelbunden basis för att fräscha upp i bostaden, men om det gäller en engångsföreteelse som en fest går det vanligtvis lika bra. Och visst skulle det kännas skönt att bara få sova ut nästkommande dag utan att behöva bry sig om hundratals tomflaskor i hörnen, skoavtryck i soffan eller matspill ute i trädgården? Alla vet ju att när man är lite bakfull glöms saker och ting oftast bort som man inte ser på direkten. Då är det bra med ögon i nacken i form av en kompetent städfirma. Hör av dig till en lämplig städfirma och be om en offert!

Från enkel tillställning till tokfest

Typen av feststädning kan sträcka sig från en enkel tillställning till en brakfest som kan sluta hur som helst. Den kan innebära städning i det egna hemmet eller i en hyrd festlokal som du helt enkelt bara lämnar i det dåvarande skicket när ni går hem.

Tänk dock på att ta hem era värdesaker och tillhörigheter eftersom städfirman kan slänga saker som de inte tror tillhör någon. Detta är särskilt viktigt när det har dekorerats stort och saker och ting kan hamna under högar av serpentiner eller ballonger. I de flesta fall brukar dock städfirman vara uppmärksam på om något verkar vara en privat ägodel eller en tillhörande del av dekoren.

ananas med solglasögonFöräldrafritt? Vem behöver veta?

Som ung vet du säkert hur otroligt roligt det är att ställa till med fest när päronen inte är hemma. Och hade du frågat om lov kanske de sagt nej. En fest som spårar ur har vi nog alla varit med om men huvudsaken är att du hinner ställa allt tillrätta igen innan föräldrarnas hemkomst. Boka då en städfirma som tar hand om efterstädningen av festen så att ingen märker ett skvatt vad som försiggått i huset. Allt ser likadant ut som när de lämnade bostaden…Smart!