Fyller någon du håller av år eller firar något annat i sitt liv? Då är det på sin plats med en fin present. Det kan dock vara svårt att hitta något riktigt bra att ge bort. Som tur är finns det något som alltid går hem hos alla. Nämligen smycken.

Blond kvinna som bär en guldring

Att hitta snygga smycken att ge bort är idag inte svårt. Surfa bara in på Edblad och botanisera i deras rika utbud av både trendiga och stilrena smycken. Vad sägs om vackra ringar dam, eller kanske ett snyggt armband till honom.

Smycken som prickar trenderna

2022 och 2023 slog clean girl-trenden stort. Då skulle både smycken och smink vara diskreta och stilrena, men vill du köpa något riktigt trendigt idag ska du istället satsa på smycken i Mob wife-stil för att pricka rätt. Det här går att läsa om mob wife-trenden i Elle:

”Leopardmönster, läder, guldsmycken och mycket makeup – inspirationen till mob wife aesthetic påminner mycket om 90-talets supermodell-era med ikoner som Kate Moss och Naomi Campbell i spetsen.”

Det betyder stora och ganska vräkiga smycken, gärna i guld. Stora stenar är heller inte fel. Kom ihåg att smyckena inte behöver vara äkta, men däremot ska de ut som att de är det. Edblad är experter på att ta fram smycken som ser ut att kosta massor utan att de faktiskt gör det.

Presenter för alla

Är personen du ska ge bort smycket till ingen trendslav är det bra att veta att Edblad har smycken för alla stilar. Glöm inte heller att slå in ditt paket på ett vackert sätt. En fin inslagning förhöjer nämligen känslan av gåvan och visar att du har lagt ned tid och omsorg.