Ska du ge bort en gåva till någon som redan har allt? Alla har vi den där personen i vår närhet som vi absolut inte kan komma på någon lämplig present till, men då finns det en enkel lösning. Ge bort en hotellnatt och passa på att uppleva vackra Dalarna samtidigt.

Bekvämt hotell mitt i city

Portrait,Young,Asian,Woman,Relax,Happy,Smile,On,Sofa,ChairVarför inte boka en härlig övernattning på Elite hotell i Brage i Borlänge, ett hotell som ligger mitt i staden och i närheten av många sevärdheter. Elite Hotell Brage har nyrenoverade och fräscha rum och dessutom en restaurang i anslutning till hotellet. Det betyder är du och din vän kan tillbringa hela vistelsen med att slappa på hotellrummet. Skulle det inte locka är det inte långt till en rad sevärdheter:

  • Åk till den närliggande staden Falun och upplev Falu koppargruva och dess historia.
  • Ni kan också ägna er åt shopping genom att besöka Globens lillebror Kupolen som ligger i nära anslutning till hotellet och är ett välfyllt shoppingcenter.
  • Prova någon av Borlänges underbara restauranger.

    Satsa på en hemester

    Termen hemester är ett relativt nytt ord i vårt vokabulär och innebär att man firar semester i det egna landet. Detta har blivit ett hett koncept under coronapandemin eftersom möjligheterna att åka utomlands är begränsade. Det gör att det är perfekt att ge bort en hotellnatt i Borlänge i present till någon som du tycker om. På så sätt kan ni semestra säkert och riskerar inte att dra med er nya virusvarianter från ett annat land hem. Att ge bort en upplevelse är dessutom den perfekta gåvan eftersom den lämnar mottagaren med härliga minnen.
    Väljer du att boka rum på hotell Brage får ni bo på ett fyrstjärnigt hotell där ni har nära till både kommunikationer och många sevärdheter. Borlänge har även ett rikt restaurangliv vilket innebär att det finns gott om goda middagar att välja bland. Är den du tänkt boka hotellnatten åt dessutom en skidfantast så passar Elite hotell Brage extra bra eftersom det ligger nära Romme Alpin, en skidanläggning med 33 nedfarter och hela 13 liftar.